KOSTAL, renova com patrocinador d'honor d'UPC ecoRacing per a la temporada 2018-2019

L'empresa alemanya ja porta 6 anys donant suport a l'UPC ecoRacing.

KOSTAL segueix donant suport aquesta temporada 2018-2019, ja són sis anys al costat de l'equip formant nous enginyers de l'UPC Terrassa.

Amb 100 anys d'experiència, Kostal és líder mundial en components electrònics i mecànics per a diferents sectors, com el sector de l'automòbil.

Els membres d'UPC ecoRacing van visitar les instal·lacions de KOSTAL ubicades a Sentmenat. Allà van viure de primera mà, el disseny de peces a nivell mecànic i electrònic, així com l'optimització de processos. A continuació, van conèixer el procés de fabricació d'un botó del cotxe, des de la injecció del plàstic, pintat... fins al muntatge de l'electrònica.

UPC ecoRacing va ensenyar el monoplaça que va competir la temporada passada, a la direcció i treballadors de KOSTAL. De disseny atrevit i innovador destaca per portar tracció a les quatre rodes, el primer de l'Estat; i un xassís monocasc de fibra de carboni dissenyat per primera vegada pels estudiants d'enginyeria.

Noticia Kostal 1

Aquest mes de març, UPC ecoRacing ha arribat a un acord de patrocini amb Estamp per a la present temporada 2018-2019. Complint 35 anys d’experiència, Estamp és líder mundial en el desenvolupament i producció de solucions d’aïllament pioneres per una mobilitat més neta. Actualment, ubicats a les principals regions de la indústria automovilística: Europa, Àsia i Nord Amèrica.

Pròximament, es presentarà el nou cotxe d’UPC ecoRacing d’aquesta temporada, on participarà en quatre competicions de Formula Student, la competició per excel·lència d’enginyeria; a nivell mundial. El monoplaça es posarà a prova en Alemanya, Hongria, Holanda i; Espanya, aquest últim, en el Circuit de Catalunya.

L’equip vol agrair la confiança de Kostal que durant aquests anys ha posat en el projecte. El seu suport ha sigut fonamental per a la millora i assoliment de coneixements innovadors, donant grans resultats dins la competició entre universitats, arreu del món.

Noticia Kostal 2