Venair, segueix com patrocinador d'honor d’UPC ecoRacing un any més aquesta temporada 2018-2019

L’empresa egarenca recolza l’equip UPC ecoRacing des de la temporada 2014-15.

Venair, enginyeria amb més de 30 anys d’història, està especialitzada en el disseny i fabricació de tubs i peces especials de silicona per a diferents sectors com l’industrial, biotecnològic i farmacèutic.

Venair col·labora amb els seus serveis i tecnologia en la fabricació del monoplaça de l’equip de l’UPC ecoRacing.

El passat divendres 24 de maig els membres d’UPC ecoRacing, equip de la Formula Student amb qui col·labora Venair aportant la seva tecnologia i coneixements en peces de silicona, van visitar les instal·lacions per conèixer de primera mà els seus productes i les innovacions que han realitzat. Aquesta visita ha suposat una gran oportunitat pels joves estudiants per poder estar en contacte amb les tecnologies del present i del futur.

Durant la visita s’aprofità per explicar les noves millores fetes al cotxe a partir de les informacions recollides en les competicions de l’estiu passat.

L’ecoRX 2019 d’UPC ecoRacing participarà en quatre competicions de Formula Student, la competició per excel·lència d’enginyeria a nivell mundial. El monoplaça es posarà a prova en Alemanya, Hongria, Holanda i Espanya, aquest últim, en el Circuit de Catalunya.

L’equip vol agrair la confiança de Venair que durant aquests anys ha posat en el projecte, tant a nivell econòmic com tècnic. Empreses patrocinadores com Venair són claus per a la formació dels futurs enginyers de l’equip. Aquest suport és la conseqüència dels bons resultats obtinguts en la competició entre universitats tècniques d’arreu del món.

Noticia Kostal 1