UPC ecoRacing obté cinc guardons a les quatre competicions internacionals de la Formula Student 2019

L’equip terrassenc triomfa en diferents categories, validant el bon rendiment de la nova evolució del primer monoplaça elèctric amb tracció total de l’Estat.

El grup d’estudiants d’UPC ecoRacing va acabar el passat 25 d’Agost l’última competició del calendari, donant per acabada la temporada de l’evolució i validació de l’únic monoplaça elèctric amb tracció total de l’Estat, l’ecoRX.

Noticia Competicions 18-19 1

ecoRX 2019 al circuit d'Assen

Durant totes les competicions es va poder comprovar la solidesa del disseny del monoplaça per part dels estudiants, sent en totes elles dels primers equips en passar la exigent inspecció tècnica requerida abans de poder participar en les diferents proves de cada certamen.

Noticia Competicions 18-19 2

Equip UPC ecoRacing amb el seu vehicle ecoRX 2019

Després de la presentació del monoplaça a finals de maig, l’equip va preparar-se per assistir a quatre de les competicions més exigents presents al calendari de Formula Student, començant per la Formula Student Netherlands, celebrada al mític circuit d’Assen, on va obtenir distincions en dues categories, enduent-se la victòria a la prova de cost i fabricació del monoplaça i una segona posició a la prova de pla de negoci.

Noticia Competicions 18-19 3

Equip UPC ecoRacing amb el premis aconseguits a la Formula Student Netherlands

Seguidament, UPC ecoRacing es va traslladar a Viena per preparar la competició d’Hongria, la Formula Student East. Amb nous competidors i diferents condicions, l’ecoRX 2019 va ser capaç de batre el rècord de l’equip en la prova d’Skid Pad, a banda d’endur-se la segona posició en la prova de cost i fabricació i la tercera en el pla de negoci.

Noticia Competicions 18-19 4

Equip UPC ecoRacing al podi de la Formula Student East

Conclosa la primera part de la temporada de competicions, UPC ecoRacing va tornar a Terrassa per preparar-se per la Formula Student Germany, celebrada al llegendari circuit de Hockenheim, on s’enfrontaria a gairebé 120 equips d’arreu del món. Allà, va obtenir molt bones puntuacions a les proves estàtiques, i va ser el segon equip en completar la inspecció tècnica quan tant sols s’havia disputat un dia de la competició.

Noticia Competicions 18-19 6

ecoRX 2019 al circuit de Hockenheim

Finalment, l’equip d’estudiants va acabar la temporada al Circuit de Barcelona-Catalunya, competint a la Formula Student Spain, on va arribar a les finals de la prova de cost i fabricació i de la presentació del pla de negoci. En total, sis finals amb una primera, dues segones i dues terceres posicions a les exigents competicions a les que va participar l’ecoRX 2019.

Noticia Competicions 18-19 6

ecoRX 2019 en una de les proves al circuit de Barcelona-Catalunya

UPC ecoRacing vol agrair als patrocinadors i col·laboradors que han fet possible aquests èxits durant la temporada 2019 i espera seguir compartint el coneixement i les experiències amb tots ells.