UPC ecoRACING

Hitachi i UPC ecoRacing junts durant la construcció del nou ecoRZ

Hitachi2

Amb un objectiu clar: perseguir la perfecció, Hitachi i UPC ecoRacing oficialitzen l'acord mitjançant el qual, Hitachi es converteix en el nou col·laborador de l'associació.

Després que s’hagi desvetllat el nou monoplaça 100% elèctric, cal destacar el paper cable que ha tingut Hitachi durant les últimes setmanes, quan els membres d'UPC ecoRacing han estat treballant de valent per acabar la construcció del monoplaça.

Ajustant les peces, perfeccionant els acabats, tot és molt més fàcil quan es pot comptar amb material professional d'última generació com el de Hitachi. Una empresa amb més de 100 anys d'història i que aposta pel progrés en diversos camps de la indústria: donis de l'automoció fins a sistemes de telecomunicació.

Ara, il·lusionats i plens d'energia, els membres de l'equip de Formula Student segueixen treballant i ja es preparen per als primers test i encarar les tres competicions en les quals participarà aquest estiu.

No oblidis seguir la nostra pàgina web i les nostres xarxes socials per assabentar-te de les últimes notícies d'UPC ecoRacing.