UPC ecoRacing participa en la 4a Fira del Motor i la Competició a Sabadell

fira motor

El passat cap de setmana del 28 i 29 de novembre, va tenir lloc a la Fira Sabadell la 4a Fira del Motor i la Competició. UPC ecoRacing va tenir l’oportunitat de participar-hi, exposant l’ecoRZ, el monoplaça elèctric que tants èxits ha aconseguit en les últimes temporades.

Durant tot el cap de setmana aficionats al món del motor i curiosos van tindre l’ocasió d’apropar-se per conèixer de més a prop aquest món i gaudir dels models exposats. Des de cotxes de rally a motocicletes, la Fira del Motor i la Competició constituïa una mostra d’aquest àmbit en totes les seves modalitats i èpoques. D’aquesta forma, a la fira també s’hi trobaven exposats models elèctrics, una de les alternatives al motor de combustió actualment més esteses i desenvolupades. Més específicament, l’ecoRZ suposava un clar exemple de l’encaix d’aquesta tecnologia emergent en el context de la competició.

Nombrosos assistents i participants de la fira van voler conèixer de ben a prop l’ecoRZ. D’entre aquests, alguns es van sorprendre per l’existència d’una competició com la Formula Student, mentre que d’altres ja la coneixien, com estudiants interessats en el projecte. Així, ningú dubtava a l’hora de fer preguntes als membres de l’equip allà presents, els quals van estar encantats de respondre i explicar en què consistia el projecte.

En conclusió, l’equip vol agrair als assistents la seva atenció i als organitzadors l’oportunitat de participar en la fira i donar a conèixer el projecte, juntament amb aquesta vessant del món de la competició.

Per conèixer-lo de ben a prop i estar informats, us animem a seguir-nos a les xarxes socials!