UPC ecoRacing participarà a la Formula Student Spain 2017, al Circuit de Barcelona-Catalunya

Els pròxims dies 23 i 27 d’agost, l’equip UPC ecoRacing participarà a la seva segona competició de Formula Student de la temporada, després de la victòria en vehicles elèctrics a la Formula SAE Australasia celebrada a Melbourne, Austràlia.

_IGP0641

La Formula Student Spain tindrà lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya, on prendran part equips de tot Europa i on UPC ecoRacing intentarà revalidar el guardó de Millor Equip de l’Estat obtingut la passada temporada. La competició consta de diferents proves en que s’avaluarà el nou monoplaça ecoRZ 2017 en tots els seus aspectes, tant en el seu disseny com en la seva velocitat en pista.

El monoplaça, presentat al públic el passat 12 de juliol, destaca per ser el primer disseny de UPC ecoRacing que incorpora alerons en el seu pack aerodinàmic, quadruplicant la seva càrrega aerodinàmica i afavorint el comportament del monoplaça en el pas per corba. A més, seguint amb la filosofia de sostenibilitat de l’equip, l’ecoRZ 2017 manté la seva carrosseria 100% reciclable d’ABS, única en la competició, així com un dels millors xassissos tubulars dins de la Formula Student, construit d’acer i també reciclable. També en destaquen les llandes hibrides de fibra de carboni i alumini, que permeten ajustar el seu pes i milloren la dinàmica del vehicle.

IMG_7999

És amb aquest nou monoplaça que UPC ecoRacing aspira obtenir un bon resultat en la competició, fent bona la seva setena posició en el rànquing mundial en vehicles elèctrics. L’equip us convida a visitar el circuit i la competició. És de lliure accés al públic i podreu gaudir de les últimes innovacions tecnològiques dels estudiants participants.