UPC ecoRacing torna a batre el rècord d’acceleració

 

El cap de setmana del 23 al 27 es va disputar al Circuit de Barcelona-Catalunya l’última competició de Formula Student de la temporada, la Formula Student Spain. Com no podria ser d’una altra manera, UPC ecoRacing hi va prendre part, completant així una exitosa temporada 2016-2017.

 

FSS17_dynamic

 

La temporada va començar aconseguint la victòria d’entre tots els vehicles elèctrics a la Formula Student Australasia celebrada a Melbourne, i va acabar al Circuit de Barcelona-Catalunya amb un nou rècord d’acceleració; 75 metres de recta del circuit en 3.662 segons, juntament amb una segona posició a l’esdeveniment del Cost, en que es ponderen les decisions preses per l’equip en el procés de disseny i fabricació del monoplaça en relació al cost que comporten. L’equip va poder participar a totes les proves dinàmiques amb un rendiment satisfactori.

 

Després d’aquests últims resultats, UPC ecoRacing ja es centra plenament en el disseny i fabricació del monoplaça de l’any que ve amb el qual s’espera obtenir encara més bons resultats dels obtinguts amb l’ecoRZ. En els pròxims mesos, l’equip donarà a conèixer més detalls i seguirà treballant per mantenir UPC ecoRacing com un dels millors equips de tot el món.