KOSTAL serà un any més patrocinador d’honor d’UPC ecoRacing

El passat dimecres 27 de setembre UPC ecoRacing va fer una visita al patrocinador d’honor del projecte, KOSTAL, a Sentmenat. L’equip va tenir l’oportunitat d’agrair el suport i de presentar l’ecoRZ 2017 al personal de l’empresa.

KOSTAL

 

KOSTAL, empresa especialitzada en components electrònics i electromecànics (mecatrònics), porta des de l’any 2014 col•laborant amb l’equip. Aquest grup, fundat el 1912 i amb origen a Alemanya, es caracteritza per la seva experiència i professionalitat en el desenvolupament i proveïment d’aquest tipus d’elements. Un clar exemple d’aquests trets és el seu paper com a proveïdor de grans líders mundials en el sector de l’automoció, com BMW, Ford o Porsche.

 

Al llarg de tot el matí el personal i responsables de KOSTAL van poder apropar-se on es trobava l’ecoRZ 2017 exposat. D’aquesta forma, van tenir l’oportunitat de veure de ben a prop la feina feta per l’equip i de poder conèixer més en profunditat els detalls del seu disseny. Així, va tractar-se d’un matí amè on nombrosos treballadors van interessar-se pel projecte, i en el qual l’equip també va poder exposar no només els èxits de l’ecoRZ 2017, sinó també el seu futur, en el qual es troba ja treballant.

KOSTAL2

 

L’equip vol donar una vegada més les gràcies a KOSTAL per tota la confiança dipositada en el projecte, la seva inestimable ajuda i el recolzament al llarg d’aquests anys, que han ajudat a UPC ecoRacing a estar als primers llocs de la Formula Student a nivell mundial. A part, agrair al seu personal i a les persones que van fer possible aquesta jornada i que tant d’interès van mostrar pel projecte. De part de tot l’equip, moltes gràcies!