UPC ecoRacing visita les instal·lacions de SEAT, patrocinador d’honor del projecte

El passat dimarts, UPC ecoRacing va participar a un esdeveniment organitzat per SEAT, juntament amb ETSEIB Motorsport, en el que la principal empresa del sector automobilístic de l’Estat i els integrants de l’equip van poder compartir opinions i visions sobre l’estat actual i futur del sector de la mobilitat i l’automoció, a més de poder mostrar l’ecoRZ 2017, l’última evolució del concepte 100% elèctric del monoplaça.

KOSTAL

La jornada va començar amb una breu introducció de l’estat del sector automobilístic i de l’impacte de SEAT en aquest. Seguidament es va iniciar un debat amb la presència de empleats de diferents departaments de SEAT i un representat de cada un dels equips de Formula Student presents, entre els quals es trobava Dani Jiménez, membre de UPC ecoRacing. El debat va estar enfocat als principals reptes de la indústria de cara al futur, entre els que van destacar la incorporació del Big Data, el vehicle autònom, el vehicle elèctric i les noves aptituds i habilitats necessàries dels enginyers del sector.

Després de fer un recés, es va fer una presentació del departament de Motorsport de l’empresa, SEAT Sport, de la qual es va poder visitar el centre de fabricació. A més, l’equip també va poder gaudir de la visita al laboratori de Bateries Elèctriques, on SEAT desenvolupa noves tecnologies per a bateries tant per models convencionals com per futurs models de cotxes elèctrics. En resum, la jornada va servir per a reforçar el vincle d’unió entre UPC ecoRacing i SEAT, vinculació que ha dut molts èxits i beneficis a ambdues parts. UPC ecoRacing agraeix la confiança de SEAT i desitja que la col·laboració pugui continuar mirant cap a un futur de mobilitat sostenible i innovació.

SEAT2

En resum, la jornada va servir per a reforçar el vincle d’unió entre UPC ecoRacing i SEAT, vinculació que ha dut molts èxits i beneficis a ambdues parts. UPC ecoRacing agraeix la confiança de SEAT i desitja que la col·laboració pugui continuar mirant cap a un futur de mobilitat sostenible i innovació.