Industrie Ilpea, nou patrocinador d’UPC ecoRacing per a la temporada 2018-2019

La multinacional fundada a Itàlia inicia la seva implicació amb el projecte com a patrocinador.

 

El passat mes de gener, UPC ecoRacing va arribar a un acord de patrocini amb Industrie Ilpea per a la present temporada 2018-2019. Amb gairebé 60 anys d’experiència, Ilpea és líder mundial en el disseny i manufactura de components magnètics, de plàstic i de goma. La seva política d’empresa busca la projecció internacional de la marca, obrint centres de producció arreu del món. Actualment, Ilpea disposa de fabriques en 5 continents.

info

Industrie Ilpea s’incorpora al projecte la temporada en que sortirà a la llum l’evolució de l’ecoRX, el primer vehicle elèctric amb tracció total de l’Estat, amb el qual l’equip terrassenc competirà a diverses competicions d’àmbit internacional. És gràcies a companyies com Ilpea, que busca sempre la màxima qualitat en tots els seus productes, que el projecte UPC ecoRacing pot seguir formant a futurs enginyers de cara a la seva incorporació al món laboral, així com investigant en noves tecnologies més sostenibles en l’automoció.

UPC ecoRacing vol agrair la confiança que Industrie Ilpea ha posat al projecte, i espera que aquest patrocini pugui aportar molts beneficis a ambdues parts.