HiKOKI es converteix en patrocinador d’UPC ecoRacing per la temporada 2018-2019

La multinacional japonesa, anteriorment coneguda com Hitachi, passa a ser patrocinadora del projecte després de tres anys de col·laboració.

 

UPC ecoRacing va arribar a un acord amb la recentment rebatejada HiKOKI, la qual ha estat col·laboradora del projecte durant tres anys ininterrompudament. Anteriorment coneguda sota la marca d’Hitachi, HiKOKI segueix produint màquines i eines per a professionals de màxima qualitat, sent una de les empreses punteres en del seu sector.

info

HiKOKI passa a ser patrocinador del projecte la temporada en que s’espera l’evolució de l’ecoRX que competirà a diferents competicions internacionals de la Formula Student. L’empresa japonesa proporcionarà, entre d’altres, eines de primera qualitat per a la fabricació i manteniment del nou disseny del primer vehicle elèctric amb tracció total de l’Estat, que de ben segur garantiran la fiabilitat i la seguretat del nou prototip.

UPC ecoRacing vol agrair la confiança que HiKOKI ha dipositat a l’equip un any més, i espera que aquest patrocini pugui aportar encara més beneficis a ambdues parts.