Estamp, nou patrocinador d’UPC ecoRacing per a la temporada 2018-2019

L’empresa de Terrassa firma el contracte de patrocini amb UPC ecoRacing.

 

Aquest mes de març, UPC ecoRacing ha arribat a un acord de patrocini amb Estamp per a la present temporada 2018-2019. Complint 35 anys d’experiència, Estamp és líder mundial en el desenvolupament i producció de solucions d’aïllament pioneres per una mobilitat més neta. Actualment, ubicats a les principals regions de la indústria automovilística: Europa, Àsia i Nord Amèrica.

info

Estamp s’incorpora al projecte com a primer col·laborador en la categoria de patrocinador. L’acord es realitza l’any en el qual es revelarà l’evolució del ecoRX, el primer vehicle elèctric amb tracció a les quatre rodes de l’Estat, amb el qual l’equip terrassenc competirà arreu d’Europa en les competicions de Formula Student més importants. Gràcies a companyies com Estamp l’equip pot seguir desenvolupant nous monoplaces i el projecte UPC ecoRacing pot seguir formant a futurs enginyers de cara a la seva incorporació al món laboral, així com desenvolupar noves tecnologies en l’àmbit de l’automoció sostenible.

UPC ecoRacing vol agrair la confiança que Estamp ha posat al projecte, i espera que aquest patrocini pugui aportar molts beneficis a ambdues parts.