UPC ecoRacing torna a la Formula SAE Italy amb un nou monoplaça: l'ecoRZ

L’equip UPC ecoRacing, després de convertir-se en l’equip de Formula Student més exitós de l’estat amb les diferents versions del monoplaça híbrid ecoR2, i de renovar-se en un procés de selecció de més de 150 estudiants, es disposa a seguir millorant i competint amb un monoplaça nou i 100% elèctric, l’ecoRZ.

L’equip ha decidit participar a la FSAE Italy 2014, que es celebrarà del 29 d’agost a l’1 de setembre al circuit Riccardo Paletti de Varano de’ Melegari on, juntament amb més de 60 universitats d’enginyeria d’arreu del món, competirà amb l’objectiu d'estar entre els millors.

En aquesta prova, UPC ecoRacing presentarà el disseny del futur nou bòlid, l’ecoRZ, el qual s’ha estat dissenyant durant mesos i que serà avaluat exhaustivament pels jutges, professionals del sector de l’automoció. Un cop tornats de la competició es començarà a construir el monoplaça per competir l'any 2015.

Actualment l’equip es troba donant els últims retocs al disseny de l’ecoRZ amb el que tindrà el gran repte de mantenir la competitivitat de l’equip del últims anys i continuar demostrant que les tecnologies alternatives són el futur.

Com serà l’ecoRZ? Quines millores tècniques tindrà? Superarà el palmarès de l’ecoR2? Acompanyeu-nos en aquest nou repte a través de la web (www.ecoracing.es) i les nostres xarxes socials!

foto equip sensecotxe