UPC ecoRacing presenta el nou ecoRZ a l’alcalde de Terrassa

El passat dilluns 28 va tenir lloc una trobada entre els membres d'UPC ecoRacing amb l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, per presentar el seu nou prototip elèctric, l'ecoRZ.


En aquesta xerrada a l'Ajuntament els nostres companys van poder exposar la incorporació del nou equip i l'estat actual del projecte.


A més a més, es van repassar tots els èxits aconseguits per l'anterior monoplaça, l'ecoR2, i de les esperances que es tenen en el nou ecoRZ que veurem d'aquí poc a la Formula Student Italy.

La curiositat i l'interès de Jordi Ballart pel projecte va ser més que evident ja que es va interessar per totes les novetats que s'han viscut a l'equip al llarg d'aquests últims anys. Atret per la magnitud del projecte, va proposar fer una visita el dia 11 d'agost per veure a l'equip durant una sessió de treball.

Alcalde2


Es àmpliament conegut que el futur de l'automoció passa per el vehicle elèctric i tant UPC ecoRacing com l'Ajuntament de Terrassa impulsen aquesta nova tecnologia no només a nivell de competició, on l'equip la porta al límit, sinó també a nivell d'usuari on l'ajuntament està impulsant una nova plataforma de mobilitat elèctrica.

La millora d'aquest vincle potenciarà la imatge de la nostra ciutat a nivell tecnològic per el que ja es àmpliament coneguda.