Campions de la Formula SAE Italy 2014!

Després de 4 dies a la Formula SAE Italy estem orgullosos de poder anunciar que hem aconseguit el primer lloc del podi i per tant, ens proclamem campions de la Formula SAE Italy 2014, on participen més de 80 equips de les millors universitats europees i d'arreu del món. D’aquesta manera, som el  primer equip de l’estat en arribar a l’esglaó més alt del podi en la Formula Student!

Aquest any hem competit en la categoria de projecte on hem presentat el disseny de l'ecoRZ i l'hem defensat a les diferents proves estàtiques (Design Event, Cost Event i Business Presentation) davant de jutges destacats del sector tals com enginyers de Formula 1, Ferrari, Dallara i Mercedes, entre altres.

 

Dijous vam emprendre un llarguíssim viatge per arribar al circuit Riccardo Paletti on vam començar a preparar el nostre box i l’allotjament. Vam poder gaudir de poc temps de descans ja que s'havia de repassar les presentacions del dia següent.

 

El primer dia de competició, divendres, vam realitzar les proves del Business Plan i Cost Event, en aquestes dos proves l'equip va quedar en primera posició amb la màxima puntuació, 75 i 100 punts, respectivament.

 

Posteriorment, dissabte al matí, vam realitzar la prova mare, el Design Event, on vam quedar en segona posició amb una puntuació de 148/150. En tots els casos els jutges van mostrar molt interès i sorpresa pel gran nivell de professionalitat del projecte i a més a més, ens van donar molt bons consells que s'aplicaran al futur ecoRZ. 

Diumenge va ser l'inici de les proves dinàmiques. Els nostres membres, mentre esperaven la publicació dels resultats oficials, van poder gaudir d'unes proves espectaculars que, tot i que van estar passades per aigua, l'emoció va estar més que present a la pista italiana.

Finalment, dilluns es va celebrar un decisiu Endurance que marcaria la cerimònia de premis d'aquella nit. Els nervis s'havien apoderat de nosaltres fins que el presentador de l'entrega de premis va nombrar el nostre equip com a guanyador. Entre grans somriures, abraçades i crits de celebració vam pujar a la part més alta de podi posant així, punt final a una competició inoblidable! Amb tot, l’equip ha aconseguit una puntuació de 323/325 punts, és a dir una puntuació quasi bé perfecte, amb el que es corrobora la gran qualitat del projecte ecoRZ.

Amb aquest èxit ja a la butxaca, començarem la construcció de l'ecoRZ, per a que la següent temporada estigui preparat per competir amb els altres monoplaces d'arreu del món! Estem segurs que l'ecoRZ arribarà molt lluny!

Volem agrair el suport dels nostres patrocinadors i dels nostres seguidors, sense el qual, no seria possible aquesta victòria: Ascamm, Rücker Lypsa, KOSTAL, SEAT, Mecasonic, Ajuntament de Terrassa, Loctite, Altium, LEMO, AGAUR, Zero2Infinity, SKF, LITEM, Bordados Barcelona, Copisteria Imatge. Moltes gràcies!