Presentació oficial del disseny de l'ecoRZ

Poster uni presentacioecoRZ

UPC ecoRacing presentarà el disseny del seu nou monoplaça: l'ecoRZ. El projecte que va fregar la perfecció a Itàlia (323/325 pts) veurà la llum després d'un llarg any de dur treball.
 
La cita tindrà lloc a la Sala d'Actes de la facultat de l'ETSEIAT (Terrassa) a les 17:00 i comptarà amb la presència del director de l'ETSEIAT, patrocinadors, representants de múltiples empreses i totes les persones que desitgin assistir-hi.
 
Acabats d'arribar des d'Itàlia, els nostres membres compartiran les experiències de la victòria de la Formula SAE Italy i a continuació faran una exposició del disseny del nou prototip.

 

 
L'arribada del nou ecoRZ ha suposat un pas més en l'evolució dels cotxes de l'escuderia de Terrassa ja que és el primer bòlid que construïm 100% elèctric. A més de canviar el sistema de propulsió, el nou monoplaça presenta diverses innovacions que trenquen la imatge del cotxe ecològic avorrit i de prestacions limitades, i demostren que es pot trobar un equilibri entre el món de la competició i el medi ambient.
 
Així doncs, comença un nou repte per a UPC ecoRacing, una nova temporada en què construirem el monoplaça i intentarem mantenir el gran nivell que va meravellar als jutges el passat mes d'agost en l'autòdrom de Varano.


Si vols conèixer els secrets del campió de la Formula SAE Italy us esperem el dijous 25 a les 17:00 a la sala d'Actes! T'ho perdràs? Segueix les últimes notícies a les xarxes socials.