UPC ecoRacing guanya el III premi a l’Emprenedoria de l’Associació d’Amics i Antics Alumnes de l’ETSEIAT

 alt=

Ahir va tenir lloc la IX edició del Fòrum d’Empreses a les facultats de l’ETSEIAT i de l’EET, una de les trobades universitat-empresa més importants de Catalunya on s’han congregat més de 3500 estudiants per buscar una primera presa de contacte amb el món laboral.

La jornada estava constituïda per presentacions d’unes 26 empreses líders del sector industrial i aeronàutic com són: VENAIR, KOSTAL, Zero 2 Infinity entre d’altres.

A continuació, va tindre lloc la cerimònia d’entrega de premis de l’associació Amics i Antics Alumnes de l’ETSEIAT a la sala d’actes on el guanyador d’aquest any ha sigut UPC ecoRacing. Aquest és un gran reconeixement de la gran feina que està fent l’equip de Terrassa amb l’ecoRZ.

Finalment, una vegada acabades les presentacions, UPC ecoRacing ha rebut les visites de dos dels seus patrocinadors: VENAIR i KOSTAL a les seves instal•lacions a l’ETSEIAT per ensenyar el lloc de naixement del seu nou monoplaça, l’ecoRZ que ja es troba en plena fase de construcció.

empreses 2

Un any més, el Fòrum d’empreses ha sigut un èxit com heu pogut veure a les nostres xarxes socials. Si voleu conèixer les últimes noticies del equip, visiteu la nostra pàgina web i les nostres xarxes socials!