UPC ecoRACING

Per què col·laborar amb nosaltres?

Per continuar desenvolupant aquest ambiciós projecte necessitem el suport d’institucions i empreses que volen recolzar una iniciativa inèdita en el nostre territori i que, de moment, ja ha esdevingut en el primer formula de competició híbrid de l’Estat i el projecte universitari més exitós de la seva categoria a Espanya. Des d'UPC ecoRacing volem agrair tot el suport de les diferents institucions i empreses que han donat suport i encara donen suport a l'associació, ja que sense la seva col·laboració, tots els èxits aconseguits no haguessin estat possibles.

El perfil dels nostres patrocinadors és el d’institucions i empreses dinàmiques que aposten per avançar-se al futur i pel respecte al medi ambient. Al col·laborar en aquest projecte potencien la projecció d’una imatge sensibilitzadora amb els estudis superiors, la investigació i el bé social que aquestes suposen per la nostra comunitat. A més a més, aquesta és una forma de publicitat directa dintre de la comunitat universitària i de diferents sectors tècnics i industrials, on aquestes iniciatives compten amb una gran popularitat. 

Existeixen múltiples raons possibles de col·laboració i per això preguem que ens contactin si aquest projecte és del seu interès. L’equip UPC ecoRacing estarà a la seva disposició.

Actualment col·laboren amb l'equip:

 

Patrocinadors d'Honor

 

SEAT, únic fabricant de cotxes integral d'Espanya, sempre s'esforça per crear cotxes que ofereixin una emocionant combinació d'enginyera superior i pur plaer. Gràcies a la seva fàbrica a Martorell que compta amb personal amb amplia experiència en el sector i les seves inversions en investigació, SEAT està creixent i obtenint millors resultats any rere any.

El grup Kostal és una empresa familiar i independent fundada l'any 1912 a Lüdenscheid, Alemanya. Les activitats principals del grup inclouen el desenvolupament i la producció de productes electrònics i electromecànics (mecatrònics). Moltes empreses importants, particularment tots els líders de producció d'automòbils, són clients de Kostal.

Venair és una empresa d’enginyeria especialitzada des de 1986 en el disseny i fabricació de tubs i peces especials de silicona. Especialitzats en la creació d'elastòmers d’alta qualitat, oferint solucions per a el fluxos de fluid sotmesos a vibracions, moviment del sistema o una necessitat de flexibilitat a mida, són part d’un grup internacional amb diverses delegacions estratègicament distribuïdes a Amèrica, Europa i Àsia, i estan treballant en els mercats més exigents: alimentació, farmacèutica, biotecnològica, militar, nàutica, aeroespacial i la generació d’energia.

Rücker Lypsa és una empresa internacional amb una posició de lideratge en el mercat espanyol en enginyeria de desenvolupament del producte, en àrees com desenvolupament de carrosseria i acabats, així com el desenvolupament elèctric i electrònic i de mecanismes de transmissió. La companyia té la seva seu a Cornellà de Llobregat (Barcelona) i el taller de models i prototips a Martorell.

 

 

 

Patrocinadors

procircuits

 

Chemipol és una empresa fabricant i subministradora de biocides, additius i especialitats químiques. Les oficines centrals d’administració, el centre de desenvolupament tècnic i la planta principal de producció estan situats a Terrassa.

elecnor-logo

Elecnor s'ha convertit en un dels més destacats grups empresarials espanyols i de referència en els sectors d'infraestructures, energies renovables i noves tecnologies. Elecnor treballa en projectes en els cinc continents.

Can Padró és una escola especialitzada en gestió d'emergències i extinció d'incendis, conducció de tot tipus de vehicles, seguretat marítima, pública i privada.

 

NEXUS Projectes és una empresa de serveis d’enginyeria i producció situada a Martorell (Barcelona) que es dedica a realitzar projectes de desenvolupament de productes basats en els materials compostos aportant a la indústria el coneixement específic d'aquesta tecnologia.

Holmio Consulting, S.L. és una empresa dedicada a la construcció d’elements mecànics per a la automoció, ferrocarril, motocicletes, instal•lacions d’hidrocarburs i qualsevol industria que necessiti d’aquests serveis.

calsina logoEl Grup Calsina Carré el forma una gran família d'empreses referència a Europa en el transport terrestre, la logística, i el software especialitzat: la cadena logística integral. Calsina té la flota més avançada, eficient i energèticament compromesa amb el medi ambient.

skfSKF és un proveïdor de tecnologia líder en el món des de 1907. El punt fort de la companyia és la capacitat per crear contínuament noves tecnologies i utilitzar-les en la fabricació de productes que ofereixin avantatges competitives als clients.

logo-eurecat

Eurecat és el principal Centre Tecnològic de Catalunya resultant de la integració d’Ascamm, Barcelona Media, Barcelona Digital, Cetemmsa i CTM. Les activitats d’investigació es centren en sectors com l’aeronàutic, l’automoció o l’energètic.

Vector subministra eines, components de programari i serveis d'enginyeria per a connexions en xarxa de sistemes electrònics en la indústria de l'automòbil i sectors relacionats.

LEMO és líder en el disseny i fabricació de solucions de precisió en connexió. Els productes de LEMO es troben en una gran varietat d’aplicacions com medicina, control industrial, mesura i control, àudio-vídeo i telecomunicacions.

Sisma Laser Espanya es dedica a la fabricació de màquines i sistemes làser. Sisma aporta solucions de marcat, gravat, soldadura, tall i sinterització a sectors tan diversos com poden ser l'industrial, mèdic, o el de la joieria.

 

 

Col·laboradors

ABB és un líder global en tecnologies electrotècniques i d’automatització. Amb seu a Zurich, Suïssa, l’empresa ha desenvolupat i comercialitzat tecnologies com la transmissió súper eficient de corrent contínua.

metalaser logo2

Metal-Làser és una empresa especialitzada en el tall per aigua amb abrasiu. L’empresa té capacitat per tallar tota mena de materials utilitzant aquesta tecnologia.

Lapp Group és proveïdor i fabricant líder de solucions de cablejat, comunicacions industrials i connexió amb aplicacions de cablejat en moviment permanent, ambients amb presència de substàncies químiques agressives, olis...

hitachi logoHitachi és un empresa que desenvolupa i comercialitza tot tipus d'electrònica de consum així com productes electrònics i elèctrics. Treballa en els camps de la informàtica i les telecomunicacions, en components i equips electrònics, en productes de consum i en sistemes industrials i gestors d'energia.

procircuits

Procircuits S.L, és una empresa dedicada a la fabricació de circuits impresos amb més de deu anys d’experiència en el mercat. Ofereixen una gran capacitat de fabricació de circuits monocapa, bicapa, multicapa i amb base d’alumini, entre d’altres.

procircuits

 

Corvi fabrica equipaments escolars que es poden personalitzar completament amb els teixits, colors i disseny que sol•liciti el client. També és especialista en la fabricació i personalització de roba tècnica per a ciclisme, triatló i enduro entre d'altres.

Empresa dedicada a la mecanització d'utillatges, fabricació de components mecànics, fresats en general i tot tipus de solucions de mecanitzats.

 

T.P. 2MIL és una empresa dedicada al desenvolupament i producció de peces termoplàstiques mollejades al buit. Compta amb personal tècnic amb més de 15 anys d’experiència en la realització i fabricació de peces termoconformades juntament amb la maquinaria d’última generació.

El Centre de Formació Pràctica (CFP), del qual és titular la Fundació Lacetània, neix de la voluntat d’un conjunt d’institucions i empreses de dotar la comarca del Bages d’un centre de formació pràctica de referència per al sector del metall.

 

Total Planning, S.L. es una empresa familiar especialitzada en el mecanitzat de precisió amb més de 60 anys d’experiència.

addendum logo

Addendum és una empresa especialitzada en el món de la transmissió mecànica. Treballa en diversos sectors com per exemple obres publiques, aeronàutic, naval, ferroviari, automoció, maquinària industrial, energia i agricultura, entre d’altres.

applusidiada

Applus IDIADA es dedica a oferir serveis com el disseny, l’enginyeria, assajos i homologació per el sector de la automoció mundial. La seva reputació es fonamenta en les seves instal•lacions de primera qualitat i la seva cerca constant d’innovació.

 

 

Gurit s'estableix com una empresa desenvolupadora i innovadora en la industria dels compostos, i es posiciona com a líder global en el subministra de materials compostos, serveis d'enginyeria, equips, eines, sistemes i parts de primera qualitat.

hplogo

 

 

 

HP és una empresa líder en tecnologies de la informació; fabrica i comercialitza maquinari i programari a més de brindar serveis d'assistència relacionats amb la informàtica.

logo agaur

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) és un instrument de servei i de suport a les persones i a les institucions que constitueixen el sistema universitari i de recerca a Catalunya.

ajuntament

L’Ajuntament de Terrassa aposta pel desenvolupament del talent universitari i per la tecnologia per la protecció del medi ambient col•laborant amb projectes tant innovadors com és el de la nostra associació tecnològica, UPC ecoRacing.

Tacsa és una empresa dedicada al recobriment de peces metàl•liques destinada als recobriments per cataforesi. A més, l’empresa optimitza processos i sistemes de treball en el desenvolupament dels diferents recobriments i acabats.

Nadaltech és una empresa dedicada a la posada a punt, manteniment i desenvolupament de suspensions. Fundada per Marc Nadal, amb una gran experiència com a enginyer en campionats com el DTM, les World Series i el GT Open.

Altium-logoAltium ajuda a desenvolupar productes d'electrònica amb el software de disseny Altium Designer. Aquesta, però, només és una part de moltes altres eines que permeten acostar el disseny electrònic a la producció del producte final.
TE logo

TE Connectivity, Ltd. és líder global de components electrònics d'enginyeria, solucions de xarxes, sistemes de telecomunicació marins i béns de consum. Connectivity ha demostrat el seu lideratge i experiència en el desenvolupament de nova electrònica i noves tecnologies de la informació i la comunicació.

ngbrakesNG Brake Disc va ser fundada el 1969, i es va iniciar el disseny i la fabricació de discos a 1997. Des de llavors els alts coneixements tecnològics adquirits, han permès que els discos de NG Brake Disc siguin referència a nivell mundial.

FabLab Terrassa és un laboratori de fabricació digital ubicat a Terrassa que posa, entre altres, impressores 3D, talladores làser i CNC's a disposició dels ciutadans.

Muelles CROM es una empresa familiar tradicional que utilitza la més alta tecnologia en la fabricació de molles de qualitat, així com manifestant la màxima honestedat amb tots els seus clients, empleats i proveïdors.

Centre d'Estudis Tècnics Segle XX imparteix cursos de cicles formatius de grau mig, d'orientació professional, programes de garantia social, formació ocupacional, cursos de Tècnic Responsable en Automoció i cicle formatiu de Grau Superior en Automoció.

Prodegest Assessors és un despatx d'assessoria legal, consultoria i gestoria ubicat a Terrassa. Ofereixen un servei integral a empreses, autònoms i particulars en matèria fiscal, laboral, comptable i jurídica.

Loctite-Loo

Loctite és l’empresa referència en la producció i venda de productes adhesius i segelladors industrials.

LITEM és un Centre d'Investigació Interdisciplinària de la Universitat Politècnica de Catalunya. És recolzat per un equip d'enginyers de doctorat en els camps de la Resistència de Materials i Mecànica de Mitjans Continus.Agraïments

aeroloc altran asumetal bender evonik extintores clemente
ferros climent ffuertes idec igus molex mecanitzats muntada
opac prevengraf ropesa schroth totcarpes wurth