Per què col·laborar amb nosaltres?

Per continuar desenvolupant aquest ambiciós projecte necessitem el suport d’institucions i empreses que volen recolzar una iniciativa inèdita en el nostre territori i que, de moment, ja ha esdevingut en el primer formula de competició híbrid de l’Estat i el projecte universitari més exitós de la seva categoria a Espanya. Des d'UPC ecoRacing volem agrair tot el suport de les diferents institucions i empreses que han donat suport i encara donen suport a l'associació, ja que sense la seva col·laboració, tots els èxits aconseguits no haguessin estat possibles.

El perfil dels nostres patrocinadors és el d’institucions i empreses dinàmiques que aposten per avançar-se al futur i pel respecte al medi ambient. Al col·laborar en aquest projecte potencien la projecció d’una imatge sensibilitzadora amb els estudis superiors, la investigació i el bé social que aquestes suposen per la nostra comunitat. A més a més, aquesta és una forma de publicitat directa dintre de la comunitat universitària i de diferents sectors tècnics i industrials, on aquestes iniciatives compten amb una gran popularitat. 

Existeixen múltiples raons possibles de col·laboració i per això preguem que ens contactin si aquest projecte és del seu interès. L’equip UPC ecoRacing estarà a la seva disposició.

Patrocinadors d'Honor

Patrocinadors

Col·laboradors

Agraïments