Els nostres SPONSORS

Les entitats que col·laboren amb nosaltres són les que fan possible aquest projecte. Compartim la il·lusió, el coneixement i els triomfs

Per què col·laborar amb nosaltres?

Per continuar desenvolupant aquest ambiciós projecte necessitem el suport d’institucions i empreses que volen donar suport una iniciativa inèdita en el nostre territori i que, de moment, ja ha esdevingut en el projecte universitari més exitós de la seva categoria a Espanya. Des d’UPC ecoRacing volem agrair tot el suport de les diferents institucions i empreses que han recolzat i encara donen suport a la formació dels futurs enginyers que passen per l’equip any rere any, ja que sense la seva col·laboració, tots els èxits aconseguits no haguessin estat possibles.

El perfil dels nostres patrocinadors és el d’institucions i empreses dinàmiques que aposten per avançar-se al futur i pel respecte al medi ambient. En col·laborar en aquest projecte potencien la projecció d’una imatge sensibilitzada amb els estudis superiors, la investigació en tecnologies dins l’àmbit de l’automoció sostenible i el bé social que tot això suposa per a la nostra comunitat. A més a més, aquesta és una forma de publicitat directa entre la comunitat universitària i diferents sectors tècnics i industrials, on aquestes iniciatives compten amb una gran popularitat.

Existeixen múltiples raons possibles de col·laboració i per això preguem que ens contacteu si aquest projecte és del vostre interès.

L’equip UPC ecoRacing estarà a la vostra disposició!

Patrocinadors d'honor

CUPRA

L’empresa espanyola d’automòbils porta des del 1950 dissenyant i fabricant els més icònics vehicles de les nostres ciutats. Des del SEAT 1400, començat a produir al 1953, fins al CUPRA Formentor, la marca ha estat desenvolupant les tecnologies més punteres dins el sector de l’automoció. A més, en l’actualitat segueixen al capdavant en la gran indústria de la mobilitat i ho fan de la mà de projectes com UPC ecoRacing.

KOSTAL

Fundada el 1912 a la ciutat alemanya de Lüdenscheid, KOSTAL és un grup empresarial que proporciona solucions tecnològiques per gran quantitat de sectors i, en especial, per l’automobilístic. Amb un gran compromís envers el medi ambient i l’objectiu de mantenir-se en l’excel·lència, KOSTAL col·labora amb UPC ecoRacing apostant pel futur de la mobilitat sostenible.

I Love PDF

I Love PDF és un servei en línia fàcil d’utilitzar que proporciona eines poderoses per treballar amb arxius PDF, com ara fusionar, dividir, comprimir, convertir i editar. La seva interfície intuitiva i la seva arquitectura basada en el núvol el converteixen en una opció popular tant per a professionals com per a estudiants. A més a més, I Love PDF no para d’apostar pel futur i la innovació, donant suport a projectes com el nostre.

Patrocinadors

Col·laboradors

Agraïments