Últims tests abans de la Formula Student Spain

IMG 8038

UPC ecoRacing realitza els reglatges finals al seu nou monoplaça abans de presentar-se a la Formula Student Spain.

Aquestes últimes setmanes l'equip de Terrassa ha realitzat diversos entrenaments per arribar a Montmeló  més forts que mai. 

Prenent com a referència els circuits d'anys anteriors, els membres d'UPC  ecoRacing han pogut provar la fiabilitat i el rendiment del  ecoRZ que té grans objectius i que assegura emoció i espectacle a la pista.

Amb aquestes proves tots els pilots han pogut corregir i millorar el comportament del seu nou  monoplaza amb el clar objectiu de confirmar-se com un digne rival dels grans equips de la competició.

Concretament, s'han practicat totes les proves dinàmiques: skid pad, acceleration, autocross i endurance amb molts bons resultats. S'ha constatat que la fiabilitat del vehícle durant els 22km de l'endurance és excepcional.  

No obstant, al mateix que temps que es perfeccionava la part dinàmica del projecte, s'ha estat treballant per millorar la part estàtica també. Després dels bons resultats collits en la Formula  Student  UK en el  Cost (primer cotxe elèctric) i  Business (quarta plaça), l'equip vol superar-se a si mateix en aquestes últimes competicions.

Després de tornar de  Silverstone, els membres d'UPC  ecoRacing s'han enriquit d'aquesta experiència i estan més motivat que mai per competir en la Formula  Student  Spain i reafirmar-se com un dels millors projectes de la competició. T'ho perdràs? Us esperem el dia 27 d'agost al  Circuit de Barcelona!

ultimos test 3

 

Finalment us deixem amb u video de l'ecoRZ fent un acceleration y una volta de l'endurance, si voleu veure més, us esperem a la Formula Student Spain!