UPC ecoRacing, en ple disseny de l’ecoRZ - 2016

Fi de temporada 2015

 

Després d’haver acabat fa unes setmanes l’última competició de la temporada, l’equip no ha parat i ja està treballant en l’ecoRZ del 2016. Al tornar de les competicions, es va fer el balanç de la temporada, en la qual corríem amb el primer vehicle 100% elèctric de UPC ecoRacing. La progressió competició a competició va ser l’ingredient principal per arribar a una extraordinària sisena plaça a la Formula SAE Italy 2015. L’equip està molt orgullós d’aquesta fita i de tots els bons resultats fruit de tot el treball realitzat durant la temporada. Tot això ve acompanyat d’altres grans èxits que ha aconseguit l’equip en el transcurs de la temporada a les diferents competicions:


  • Formula Student UK 2015
   • 4a posició a la prova de “Business Plan”, d’entre més de 100 equips que competien.
   • 1r vehicle elèctric a la prova de Cost, Manufacturing and Sustainability.

  • Formula Student Spain 2015
   • Campions de la prova del Cost, Manufacturing and Sustainability.

  • Formula SAE Italy 2015
   • 2a posició a la prova del Cost, Manufacturing and Sustainability.
   • 2a posició a l’Autocross (volta ràpida), aconseguint el segon temps més ràpid de la competició.
   • 4a posició a l’Acceleration, aconseguint recórrer els 75m en un temps de 4 segons.


L'ecoRZ


Una vegada fet el balanç de la temporada, l’equip ja treballa de cara a la temporada que ve, començant per la selecció de nous membres i la seva formació com a futurs membres de l’equip, per tal de reforçar les diferents àrees. En aquest procés de selecció es van presentar més de 60 estudiants d’enginyeria, als quals es va entrevistar per tal d’escollir els millors i més motivats. A hores d’ara, amb l’equip tancat, comença l’etapa de millora de l’ecoRZ.

L’objectiu d’aquesta temporada, que tot just encetem, és portar al límit l’ecoRZ, aplicant tota l’experiència i els coneixements d’aquests anys per tal de treure el màxim rendiment al monoplaça. Conseqüentment, ens hem marcat quins aspectes millorar de l’ecoRZ, per tal de canviar-los i poder ser encara més competitus. Amb això, ja hem començat una etapa de disseny de nous sistemes i de redisseny, per portar un pas més enllà alguns dels ja existents al monoplaça.

De ben segur aquesta temporada estarà carregada de nous reptes i fites a aconseguir per l’equip, que no serien possibles sense la gran ajuda de tots els patrocinadors i col·laboradors, que, com SEAT, KOSTAL o VENAIR, recolzen l’equip durant tota la temporada. Sense el vostre suport seria impossible complir els nostres objectius. Per tant, desitjem que seguiu confiant en nosaltres per poder seguir creixent.  De part de tot l’equip, gràcies!


No us perdeu les últimes novetats i notícies a les xarxes socials!


L'ecoRZ