UPC ecoRacing visita KOSTAL, patrocinador d’honor de l’equip

visita KOSTAL

El passat dijous 26 de novembre va tenir lloc a l’emplaçament de KOSTAL, a Sentmenat, un esdeveniment on l’equip va tenir l’oportunitat d’agrair el suport i de presentar l’ecoRZ al personal d’aquest grup, que exerceix com a patrocinador d’honor d’UPC ecoRacing.

KOSTAL, empresa especialitzada en components electrònics i electromecànics (mecatrònics), porta des de l’any 2014 col·laborant amb l’equip. Aquest grup, fundat el 1912 i amb origen a Alemanya, es caracteritza per la seva experiència i professionalitat en el desenvolupament i proveïment d’aquest tipus d’elements. Un clar exemple d’aquests trets és el seu paper com a proveïdor de grans líders mundials en el sector de l’automoció, com BMW, Ford o Porsche.

visita KOSTAL

Al llarg de tot el matí el personal i responsables de KOSTAL van poder apropar-se on es trobava l’ecoRZ exposat. D’aquesta forma, van tenir l’oportunitat de veure de ben a prop la feina feta per l’equip i de fer preguntes sobre el cotxe, les quals els membres de l’equip van estar encantats de resoldre. Així, va tractar-se d’un matí amè on nombrosos treballadors van interessar-se pel projecte, i en el qual l’equip també va poder exposar no només els èxits de l’ecoRZ, sinó també el seu futur, en el qual es troba ja treballant.

visita KOSTAL

L’equip vol donar gràcies a KOSTAL per tota la confiança dipositada en el projecte, la seva inestimable ajuda i el recolzament al llarg d’aquests anys. A part, agrair al seu personal i a les persones que van fer possible aquesta jornada la seva atenció. De part de tot l’equip, gràcies!