Els col•laboradors d’UPC ecoRacing gaudeixen de l’ecoRZ

 

Ensenyant l'ecoRZ

El passat divendres 27 els col•laboradors d’UPC ecoRacing van poder gaudir d’un esdeveniment organitzat a Terrassa, al circuit on l’equip acostuma a realitzar tests al llarg de la temporada.

Des del començament, els col•laboradors van poder preguntar sobre qualsevol aspecte de l‘ecoRZ i van veure com el respecte al medi ambient era un dels principals pilars per al disseny i construcció del cotxe. Primerament el monoplaça va ser exposat sense la carrosseria per tal que els assistents poguessin observar tots els elements interns que, normalment, no es poden veure. Després de preguntar sobre diferents temes com electrònica i refrigeració, els membres de l’equip muntaren la carrosseria per a que el cotxe pogués rodar. Entre els col•laboradors assistents es notaven les ganes de veure rodar l’ecoRZ i més d’un va aprofitar per immortalitzar el moment amb el seu dispositiu mòbil.

També va haver-hi temps per a les tertúlies entre col•laboradors i membres de l’equip, comentant qualsevol curiositat i veient com la seva ajuda al llarg de la temporada es materialitzava en un cotxe que ha demostrat estar a l’alçada de les expectatives. Prova d’això n’eren els premis allà exposats, als quals es sumaven els aconseguits en anys anteriors.

ecoRZ

Finalment, després d’alguna fotografia amb l’ecoRZ, l’esdeveniment es va clausurar amb l’oferiment d’una copa de cava, algun que altre aperitiu i samarretes de l’equip als col•laboradors, així com l’agraïment de part de tots per confiar en el projecte.

Des de UPC ecoRacing donem les gràcies als assistents per l'interès mostrat i en definitiva, agraïm a tots aquells que, d'una o altra forma, proporcionen una ajuda imprescindible per a aquest projecte.