UPC ecoRacing organitza un test per als seus patrocinadors

Aquest darrer divendres 29 de gener UPC ecoRacing va organitzar, al circuit professional de Can Padró, un esdeveniment al qual van assistir alguns dels patrocinadors de l’equip tals com KOSTAL, VENAIR, HOLMIO i CORVI, entre altres. En aquest no només van poder observar com l’ecoRZ recorria el circuit preparat per a l’ocasió a la seva màxima capacitat, si no que aquells desitjosos de pilotar-lo també van tenir-ne l’oportunitat. D’aquesta forma, els patrocinadors van poder comprovar de primera mà la feina realitzada per l’equip, materialitzada en l’ecoRZ, la realització del qual hagués estat impossible sense el seu suport.

 

Test Patrocinadores 1

 

El matí va començar amb una breu explicació de les característiques més destacables de l’ecoRZ i de les seves mesures de seguretat. De la mateixa forma, també es van donar a conèixer als patrocinadors les competicions a les quals assistiria l’equip durant la present temporada: Spain, UK i més recentment Germany, després de superar amb èxit el test d’entrada, succés amb el qual UPC ecoRacing esdevé l’únic equip espanyol en participar en la categoria d’elèctrics d’aquesta competició.

 

Test Patrocinadores 3

 

A continuació es va donar una descripció més detallada de les mesures de seguretat, de la indumentària i dels procediments a seguir en cas d’incidència als pilots, els quals, seguidament, van recórrer a peu el petit circuit ideat per a l’ocasió. El disseny d’aquest seguia els mateixos principis que els dels circuits presents a les competicions de Formula Student, de forma que els pilots tinguessin l’oportunitat d’experimentar el tipus de proves a les quals l’ecoRZ s’enfronta en aquestes. Una vegada tots els pilots van fer el recorregut amb l’ecoRZ, un dels pilots de l’equip va realitzar una petita demostració en aquest, seguida de varis exemples de la prova de l’acceleration, en la qual els monoplaces han de recórrer un tram de 75m en el menor temps possible, sempre partint del repòs.

 

Test Patrocinadores 2

 

Es tancava d’aquesta forma una jornada en la qual l’equip va estar encantat de rebre i exposar el treball realitzat als patrocinadors presents, fruit de l’esforç i la col·laboració amb les seves respectives empreses. Tot i així, la millor demostració per als assistents de la feina feta va estar el pilotatge de l’ecoRZ, una experiència que l’equip espera els hi fos grata. D’aquesta forma, de part de tot l’equip, només resta agrair als assistents la seva presència, i als patrocinadors el seu suport en la realització d’aquest projecte, sense el qual no hagués estat possible. Gràcies per acompanyar-nos en aquest dia!