El nou ecoRZ competirà amb els millors equips de la Formula Student

UPC ecoRacing s’ha alçat com l’únic equip espanyol en passar les proves d’accés a la Formula Student Electric, la categoria de la Formula Student Germany orientada als monoplaces elèctrics. Aquest esdeveniment, un dels més prestigiosos de la Formula Student a Europa, es disputarà aquest agost al circuit alemany de Hockenheim, on es trobaran els millors equips d’aquesta modalitat a nivell internacional. L’equip va superar amb èxit el procés de selecció, una dura prova, simultània per a tots els aspirants, en la qual es posaven a prova no només els coneixements de la corresponent normativa, sinó també les habilitats per resoldre problemes teòrics relacionats amb el disseny i funcionament del monoplaça. D’aquesta forma, havent participat 247 equips de 39 països diferents en el procés, UPC ecoRacing va estar un dels pocs equips, l’únic de l’estat en la seva categoria, en aconseguir una de les places disponibles.

Competicions 2016

A més a més, continuant amb la tendència marcada en passades temporades, l’equip també ha estat seleccionat d’entre més de 156 equips, procedents de 31 països, per a competir al mític circuit anglès de Silverstone en el marc de la Formula Student 2016. Tal com va passar en anys anteriors, l’equip del campus de Terrassa serà l’únic representant català en aquesta, una de les competicions millor valorades juntament amb l’organitzada a Alemanya.

UPC ecoRacing competirà també a Montmeló, a la Formula Student Spain, l’únic esdeveniment d’aquestes característiques a Espanya, on la passada temporada van sortir-ne com a campions de la prova del Cost, Manufacturing and Sustainability. Així doncs, l’equip continuarà lluitant per mantenir-se com l’escuderia amb el millor palmarès de l’estat amb el nou ecoRZ, monoplaça que actualment es troba en plena fase de construcció.

Així doncs, l’equip segueix treballant en el nou ecoRZ amb l’objectiu d’estar preparats per a enfrontar-se als nous reptes que aquestes tres competicions els hi presentaran, els quals reben amb entusiasme. Durant tot aquest procés de construcció de l’ecoRZ d’aquest 2016 us continuarem mantenint informats, així que no dubteu a seguir les últimes notícies a la web i a les xarxes socials!