UPC ecoRacing convida els seus patrocinadors a un acte de reconeixement

El passat 1 de març el X Fòrum d’Empreses de l’ESEIAAT es va iniciar amb l’assistència de nombroses empreses relacionades amb el món de la indústria, les quals es trobaven als stands muntats als vestíbuls de l’escola. Allà tots els estudiants interessats es van poder apropar per informar-se dels seus programes de pràctiques o conèixer en més profunditat les activitats que porten a terme. A més a més, moltes d’aquestes empreses van tenir l’oportunitat de presentar-se als estudiants en general mitjançant conferències i col·loquis. Un exemple en són KOSTAL i Elecnor, patrocinadors de l’equip, els quals van parlar de la seva feina i les oportunitats professionals que oferien als estudiants en pràctiques.

Al llarg de tot el dia UPC ecoRacing va estar present al Fòrum, al stand del programa INSPIRE, on estava exposat l’ecoRZ. En tot moment els interessats en el projecte, tant estudiants com professionals assistents, van tenir l’oportunitat d’apropar-se per conèixer i saber més de l’ecoRZ i la Formula Student.

recarga1

Per una altra banda, l’equip va voler agrair als patrocinadors de la passada temporada la seva ajuda i el seu suport durant aquesta, en la qual l’equip competia amb el seu primer monoplaça 100% elèctric. Així doncs, va organitzar un acte de reconeixement en el qual va atorgar als seus patrocinadors diplomes on es reconeixia la seva col·laboració amb l’equip i amb el projecte de l’ecoRZ. L’entrega la van realitzar Miguel Mudarra, Director de l’ESEIAAT, David González, Sots-director d’Empreses, Cooperació, Educativa i Projectes d’Estudiants de l’ESEIAAT, Baltasar López, Director d’UPC ecoRacing, i Guillem Penalva, Team Leader d’UPC ecoRacing. Tots ells van dir unes paraules abans d’entregar els diplomes, on van fer èmfasi en la importància de la tasca dels patrocinadors en el projecte, així com de la seva confiança i suport durant tota la temporada.

A continuació es va procedir a entregar els diplomes als patrocinadors assistents, dels quals se’n va fer una petita introducció. Una vegada finalitzat el lliurament, els membres de l’equip, juntament amb aquests, van apropar-se fins on es trobava l’ecoRZ exposat, on van poder comprovar, una vegada més, el resultat del projecte en el qual van invertir els seus recursos. D’aquesta forma, l’equip al complet els vol agrair la seva assistència, així com, a tots els patrocinadors i col·laboradors, el suport donat i la confiança dipositada en el projecte.

diplomes