Elecnor nou patrocinador d’UPC ecoRacing.

imagen elecnor

Elecnor, un dels grups empresarials més destacats i de referència als sectors d’infraestructures, energies renovables i noves tecnologies a Espanya, és ja nou patrocinador d’ UPC ecoRacing.

A partir d’aquest moment l’equip de Formula Student podrà aprofitar la seva experiència en múltiples àmbits com l’electricitat i les energies renovables. Per tant, l’equip agraeix que tal grup empresarial amb una alta diversificació, present a més de 40 països i amb més de 60 anys d'experiència i creixement a les seves espatlles estigui al seu costat.

L'equip i el ja nou patrocinador van poder trobar-se al fòrum d'empreses celebrat a la Universitat Politècnica de Catalunya el passat dimarts 1 de Març a Terrassa. Allà l'equip va gaudir de la conferència impartida per Elecnor. Posteriorment van poder aprofitar per apropar-se al cotxe i preguntar qualsevol dubte i curiositat als membres de l’equip allà presents.

UPC ecoRacing agraeix profundament que una de les principals corporacions globals en enginyeria, desenvolupament i construcció de projectes d'infraestructures s'hagi unit al projecte. Elecnor és un promotor i inversor destacat en el sector de les energies renovables i medi ambient. Una mentalitat que, com no, l’equip de Formula Student comparteix, defensant l'automoció sostenible amb un cotxe elèctric competitiu i alhora respectuós amb el medi ambient.

UPC ecoRacing gratifica a Elecnor pel seu suport al projecte, així com a cadascuna de les persones i empreses que el fan possible.