Tot llest per a revelar el nou ecoRZ de 2016

UPC ecoRacing presentarà, el pròxim 8 de juny a les 18h, el monoplaça amb el qual competirà als esdeveniments de Formula Student d’aquesta temporada. L’equip manté la seva aposta per un vehicle 100% elèctric que tan bons resultats li va donar l’any passat.

Invitació

A la presentació, que es produirà a la Sala d’Actes de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, serà revelat l’ecoRZ de 2016, el nou disseny sobre el que els trenta-un integrants de l’equip han estat treballant durant aquesta temporada. El monoplaça, fruit de la millora i l’optimització del disseny i els sistemes del seu predecessor, competirà a Silverstone, Hockenheim i Montmeló amb projectes d’estudiants d’arreu del món. A aquestes, tres de les més prestigioses i exigents competicions a nivell mundial, l’equip demostrarà amb el nou ecoRZ perquè segueix sent el millor equip de l’estat.

Durant l’acte es revelarà el nou disseny i es donaran a conèixer les característiques del nou cotxe, així com les innovacions respecte la passada temporada. L’equip vol demostrar als assistents, entre ells els patrocinadors que han donat el seu suport al projecte, els resultats d’aquest últim any, durant el qual han treballat per a que el nou ecoRZ sigui possible i superi de sobra al seu predecessor.

L’equip al complet els convida el pròxim 8 de juny a les 18h a la Sala d’Actes de la ESEIAAT (edifici TR5) a l’acte de presentació del nou ecoRZ, on podran veure en persona l’evolució del primer monoplaça totalment elèctric d’UPC ecoRacing. Per saber-ne més, no dubtin en seguir-nos a la nostra web i a les xarxes socials!